جراحی بینی گوشتی یکی از انواع عمل های جراحی بینی است که به دلیل خصوصیات بینی های گوشتی بسیار سخت بوده و نیاز به تجربه و مهارت بالایی دارند. بینی ها از نظر ساختاری و بر حسب شکل، دارای الگوهای گوناگونی در میان مردم و حتی متخصصان می باشند. یکی از مهمترین این الگوها بینی های گوشتی هستند. از آنجایی که بسیاری از افراد تصور می کنند بینی گوشتی دارند ، ما در این مقاله از سایت دکتر راضیه یابری بهترین جراح بینی تهران تصمیم گرفتیم در خصوص ویژگی این نوع بینی ها و دلیل سخت و پیچیده بودن روند جراحی آن ها صحبت کنیم. پس اگر شما نیز از دوستاداران جراحی زیبایی بینی هستید و دوست دارید نوع بینی خود را تشخیص دهید با ما تا انتها همراه باشید.

 

 

آیا بینی من گوشتی است؟

برخی علائم و نشانگان وجود دارند که به واسطه آن ها می توانید الگوی بینی خود را تشخیص دهید. ویژگی های آشکار بینی های گوشتی عبارتند از:

  • پوست ضخیم در نوک بینی
  • حفره های آشکار بر روی پوست بینی
  • حفره های بینی پهن
  • نوک بینی بزرگ و گوشتالو
  • پهن بودن بخش پایینی بینی
  • ساختار غضروف ضعیف و نازک بینی

اگر ویژگی های فوق در بینی شما وجود دارد، بینی شما گوشتی خواهد بود.

چه تکنیک هایی برای جراحـی بینی گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد؟

در عمل بینی گوشتی ، هدف اصلی باریک کردن بخش نیمه پایینی بینی تا حد امکان می باشد. برای تحقق این هدف، جراح تلاش می کند تا با بکار گیری غضروف میانی بینی خود بیمار، غضروف بینی را تقویت کند. غضروف تیز و ضعیف باعث می شود که پوست چرب و ضخیم بینی، تحت فشار قرار گرفته و بدین ترتیب بینی باریک تر می شود.

گاهی اوقات پزشک به جای سپتوم بینی، غضروف مورد نیاز برای شکل دهی مجدد بینی گوشتی را از گوش می گیرد که البته روند دشواری می باشد. اضافه کردن یا کاستن بافت بینی، احتمال بازگشت آن به حالت اول را افزایش نمی دهد، مگر ایجاد پایه و تقویت غضروف در بینی گوشتی به شکل صحیحی انجام نشده باشد. بنابراین اجرای جراحی بینی گوشتی به دستان یک جراح ماهر و با تجربه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در بینی گوشتی، تورم بعد از جراحی برای مدت زمان طولانی تری ماندگار خواهد بود.

 

 

روند جراحی بینی گوشتی در تهران

بهترین روند برای جراحی بینی گوشتی برداشتن بخشی از غضروف و استخوان ایجاد کننده مشکلات در تنفس، درمان عدم هارمونی در این اندام، تقویت غضروف و ساختار بینی برای جلوگیری از برگشت آن به شکل اول و درمان مشکلات زیبایی و عملکردی این اندام می باشد. در بینی های گوشتی، جراح از تراشیدن غضروف و استخوان اجتناب می کند. وی تنها این کار را در مواردی انجام می دهد که بر روی سپتوم،قوز وجود داشته باشد.

برای انجام جراحی بینی دو تکنیک باز و بسته موجود می باشد. در انتخاب نوع تکنیک انتخابی برای جراحی بینی گوشتی هیچ محدودیتی برای جراح وجود ندارد. بنابراین جراحی بینی باز و بسته بر روی بینی گوشتی قابل اجرا می باشد. ولی جراحان اغلب روش باز را ترجیح می دهند چون در روش بسته جراح به سختی می تواند به بخش داخلی و نوک بینی دسترسی داشته باشد و مشاهده این بخش ها با محدودیت هایی روبرو می باشد. بنابراین میزان دستیابی به موفقیت در جراحی باز بینی گوشتی بسیار بالاتر است.

آیا جراحـی بینی گوشتی دشوار است؟

بسیاری از افراد بر این باورند که عمل بینی گوشتی بسیار دشوار بوده و نتیجه آن بعد از انجام جراحی برگشت پذیر است. به همین دلیل این افراد با  ابهاماتی در خصوص انجام این جراحی روبرو می شوند. در اینجا ما این باور غلط را اصلاح کرده و این اطمینان خاطر را می دهیم که تکنیک ها و روش های جراحی بینی آنقدر پیشرفته شده اند که می توانند هرگونه نقصی را در این اندام پوشش داده و رفع نمایند.

در گذشته به دلیل سنتی بدون ماهیت جراحی بینی گوشتی ، شکل بینی اغلب بعد از جراحی تغییر می کرد. ولی امروزه با روش های جدید استفاده شده در این جراحی، جراحان زیبایی برای بیماران دارای این الگوی بینی، اعتماد به نفس وصف ناپذیری را خلق می نمایند؛ چون این جراحی بعد از اجرا به هیچ عنوان به شکل اولیه خود باز نخواهد گشت. در واقع سطح دشواری عل زیبایی بینی گوشتی و بینی استخوانی به یک اندازه است، ولی بینی گوشتی پس از جراحی به زمان ریکاوری طولانی تری نیاز دارد.

چه سنی برای جراحـی بینی گوشتی ایده آل است؟

عمل بینی گوشتی باید زمانی انجام شود که رشد مولفه های صورت، خصوصاً بینی کامل شده باشد. بنابراین اگر انگیزه انجام جراحی بینی در شما ایجاد شده است، باید تا پایان دوره بلوغ دست نگه دارید. جراحی ببنی گوشتی در دختران بعد از سن ۱۶ سالگی و در پسران، بعد از سن ۱۷ سالگی قابل اجرا می باشد، ولی بهتر است افراد این جراحی را بعد از سن ۱۸ سالگی یعنی زمانی که رشد مولفه های صورت به طور کامل تکمیل شده است، انجام دهند.

فیلم عمل بینی گوشتی در تهران با دکتر راضیه یابری

 

 

آیا بینی گوشتی به ‌شکل قبل از عمل بازمی ‌گردد؟

شاید اولین نگرانی که در بین افرادی که دارای بینی گوشتی هستند این باشد که آیا بعد از عمل جراحی با گذر زمان بینی حالت خود را حفظ می کند یا به شکل سابق خود باز می گردد یا دچار افتادگی می شود یا خیر؟ این نگرانی ها در گذشته بسیار رایج بوده ، چرا که در آن زمان ها از تکنیک های درست برای انجام جراحی بینی گوشتی استفاده نمی شد و غضروف بینی های گوشتی قادر به تحمل تغییرات زیاد به دلیل حجم بسیار زیاد پوست نبودند و همین موضوع باعث می شد تا در نهایت بینی بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی با افتادگی رو به رو شود. در حالی که امروزه با روش های جدیدی که برای این عمل انجام می شود ، ریسک آن به کمترین حد ممکن حتی به صفر رسیده است.

اگر جراح تشخیص دهد برای نازک تر شدن فرم سر بینی باید چربی زیر بینی برداشته شود ، در صورت بی دقتی منجر به بدشکلی نوک بینی خواهد شد و در صورتی که بیش از اندازه برداشته شود باعث اختلال در خون رسانی نوک بینی شده و عوارض جدی را به دنبال خواهد داشت. البته انتخاب جراح با تجربه برای مشاوره قبل از عمل جراحی این احتمال را از بین می برد.

یک جراح بینی مجرب و متبحر در زمینه جراحی بینی گوشتی با تکنیک های مناسب برای این عمل آشنایی کامل دارد و میداند که برای جلوگیری از افتادگی پیدا کردن بینی باید به غضروف ها ، پیوند بزند. این نوع جراحان با تکیه بر دانش و مهارت خود قادر هستند به خوبی عمل گرافت گذاری و پیوند غضروف را انجام دهند و نتایجی زیبا و باظرافت کامل ایجاد نمایند. برای به دست آوردن بهترین نتایج از عمل بینی گوشتی به خوبی دقت کنید و جراح بینی مجربی انتخاب کنید.

هزینه جراحـی بینی گوشتی در تهران چقدر است؟

فاکتورهای مختلفی در تعیین هزینه عمل بینی گوشتی در تهران دخیل می باشند. این فاکتورها عبارتند از:

  • نوع بینی، شدت پیچیدگی جراحی و نرخ بیمارستان.
  • جراحـی بینی گوشتی در مقایسه با سایر جراحی های بینی دشوار تر می باشد. علت این دشواری به ملزومات مورد نیاز در طول جراحی نسبت داده می شود.
  • در طول جلسه مشاوره، هزینه این پروسه توسط بهترین جراح بینی تهران بر حسب نوع بینی گوشـتی و نیز نوع روش مورد نیاز برای اجرای فرایند ، برآورد می شود.