جراحی درمانی بینی برروی عملکردهای تنفسی بینی تمرکز دارد. این جراحی اغلب بخشی از رینوپلاستی زیبایی مدرن می باشد، ولی گاهی اوقات به عنوان یک درمان مستقل انجام می شود. بسیاری از تکنیک ها و مانورهای مشابه که در جراحی بینی است که با هدف زیبایی مورد استفاده قرار می گیرند، در جراحی درمانی بینی نیز به کار برده می شوند. روندهای الحاقی از قبیل کاهش کوچک کردن مخروط و جراحی سینوس می تواند به بهبود عملکرد بینی و به خصوص تنفس کمک کند.

 

جراحی درمانی بینی

 

انواع مشکلات درمانی بینی

رینوپلاستی فانکشنال یا درمانی برای حل مشکلات داخل بینی که در تنفس و سلامت سینوس دخیل هستند، انجام می پذیرد. این روند تغییری در بخش بیرونی بینی ایجاد نمی کند. در عوض، مولفه های داخلی را تغییر شکل می دهد.

برخی از مشکلات بینی که از طریق رینوپلاستی درمانی قابل اصلاح می باشد عبارتند از:

  • سپتوم کج
  • تخریب دریچه های بینی
  • پولیپ های بینی
  • بزرگ شدن مخروط بینی

شکل دهی مجدد غضروف یا رفع انسدادها در طول رینوپلاستی درمانی به بهبود تنفس و کاهش خرخر کردن کمک می کند. این امر همچنین ترشحات سینوسی را بهبود بخشیده و در به حداقل رساندن احتمال عفونت های سینوسی کمک می کند.

آیا می توان رینوپلاستی درمانی را با رینوپلاستی زیبایی ترکیب کرد؟

رینوپلاستی درمانی شکل بیرونی بینی را تغییر نمی دهد بنابراین می توان آن را با روند رینوپلاستی زیبایی ترکیب نمود. با کمک پیشرفت های رخ داده در رینوپلاستی ، ایجاد تغییرات در شکل ظاهری بینی همزمان با جراحی درمانی، به زمان و جراحی های جداگانه ای نیاز ندارد. بسیاری از بیماران در یک روند، از فرصت جراحی درمانی بینی و ترجیحات شکل بینی بهره مند می شوند.

اگر شما به دلیل محدود بودن مجاری بینی از مشکلات تنفسی و سینوسی رنج می برید، رینوپلاستی درمانی گزینه صحیح برای شما می باشد.

چه کسانی داوطلب ایده آل برای رینوپلاستی درمانی هستند؟

علائم بخصوصی وجود دارند که با عملکرد ضعیف بینی مرتبط می باشند. این علائم عبارتند از:

  • انسداد بینی
  • تنفس از راه بینی
  • خشک شدن دهان
  • کاهش حس بویایی
  • خونریزی بینی

شاخص های رینوپلاستی درمانی عبارتند از:

سابقه آسیب دیدگی بینی : این امر می تواند به انحراف سپتوم یا تخریب مجرای بینی منجر شود

سابقه ترمیم پس از سرطان : پس از ترمیم بینی، بخش های مختلف آن بمنظور بهبود تنفس از راه بینی، به بهبود نیاز دارند.

ناهنجاری مادرزادی : سپتوم کج و سایر ناهنجاری ها گاهی بستر را برای ضعیف بودن عملکرد بینی فراهم کرده و رینوپلاستی درمانی را به یک الزام تبدیل می کند.

تغییرات مرتبط با سن : با بالا رفتن سن بینی، یکپارچگی ساختاری آن بخصوص در نوک بینی از دست می رود.